Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!

Dit is een nieuwe pagina.

What the Shell? 
Na een tijd vol herrie en stres op de beurs is er iets rustiger vaarwater momenteel en gaan de koersen weer omhoog. Het was sinds Maart natuurlijk een bizarre tijd en de angst op een 2e golf is duidelijk aanwezig! De AEX daalde maarliefst naar een 389,60 dieptepunt op 16 maart en op het moment van schrijven alweer een 557, 94. Waar de meeste aandelen die gekelderd zijn nu weer in geleidelijk of drastisch tempo stijgen blijft het grote Royal Dutch Shell nog ver achter.

Waarde of bewaarde?
Shell is bij veel beleggers en vaste waarde, een aandeel met goed dividend en een stabiele factor maar afgelopen Maart zagvde wereld even heel anders uit. Waar Shell op 2 januari 2020 nog een koers heeft van €26,62 gooide het Corona virus hier flink wat zand in de motor, door thuiswerken, lock downs en een waardeloze olie prijs ging het bij Shell van zelfsprekend niet goed. Het aandeel kwam op een dieptepunt van €10,30 en schommelt op het moment van schrijven rond de €13. Shell heeft nog een lange weg te gaan en met de angst op een 2e golf corona, de ontwikkeling van de elektrische automarkt en het "nieuwe normaal" thuiswerken is dit nog een behoorlijke weg.
Blijven smeren. 
Zal de olie gigant zijn rug kunnen rechten? Komt alles weer op gang zoals het was of kan Shell zich aanpassen aan het nieuwe normaal? Dit zijn toch wel de belangrijke aspecten voor het herstel van het aandeel Shell. Ik ben van mening dat wij de oude koers terug zullen zien maar dat hier tijd overheen gaat is duidelijk.