Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!


Crypto investering.

Deze week heb ik ook de eerste stap gemaakt in de crypto wereld! Een kleine investering gedaan in Vechain en Cardano. Cryptogeld is waarde in de vorm van een bedrag in een cryptovaluta, of – met een Engels woord – cryptocurrency. Dit laatste is een soort digitale munteenheid, die vaak gebruikt wordt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten. Ik ben van mening dat crypto in de toekomst belangrijker gaat worden en daarom mijn investering. En laat deze twee coins nu naar snel bitcoin achtige groei doorgaan!       


Waarom?

Waarom Crypto valuta? Zoals eerder gezegd verwacht ik  dat cryptovaluta binnen nu en 10 jaar veel meer gaat betekenen en dus automatisch meer waarde krijgt. Een van de crypto waar in ik investeer in Vechain. Vechain heeft (op moment van schrijven) afgelopen week een groei van 121% laten zien! Dit komt mede door de goede samenwerking met de Chinese overheid en dat ze waarschijnlijk gelist worden op coinbase. Voor mij was dat de reden om hier in te investeren voor iets meer dan €35 kocht ik al 2500 stuks. Wat mijn andere investering betreft gaat het om Cardano. Volgens verschillende analisten zou Cardano eind van het jaar al €0,40 in waarde kunnen hebben. Met een inleg van €5 heb ik hiervan 59 stuks kunnen kopen.     

Plan.

Mijn plan is om naast het standaard beleggen ook te investeren in crypto. Als ik maandelijks een klein bedrag van €30 investeer in crypto kan ik opzich een aardige hoeveelheid kopen nu de prijs nog laag ligt. Mocht dit gaan groeien hoe ik verwacht dat het zal doen kan ik hier een mooi rendement mee gaan pakken. Wil jij ook gaan investeren in crypto? Ik doe dit via broker Bitvavo wat super makkelijk gaat met ideal kan je geld overmaken naar je rekening en razend snel beginnen met investeren (let wel op dat hier veel risico aanzit!). Ook beginnen? In deze pagina zie je een affiliate advertentie waardoor ik dus een beetje kan profiteren :).


-ZB