Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!

Dit is een nieuwe pagina.


Mijn ervaring met Roamler! 

Ik probeer naast mijn "normale" salaris nog wat extra bij teverdienen via een side hustle en zo ben ik bij Roamler belandt. Sinds 31 mei ben ik actief bij Roamler en heb ik €243,95 extra verdient door middel van opdrachten. Deze opdrachten variëren in vergoeding, opdracht en werktijd maar zijn over het algemeen heel simpel! Zo is er een opdracht waarin je bonnentjes van de action moet insturen waarvoor je €0,35 krijgt per bon! 

Roamler is een app waarmee je dus geld kan verdienen. Voor verschillende winkel formules of merken doe je eigenlijk werk. Opdrachten kunnen zijn:

- Voorraad tellen. 
- Reclame materiaal controleren. 
- product check. 

Hier krijg je een vergoeding voor en punten. Door deze punten kom je in een level terecht waardoor je dus ook wat uitgebreider opdrachten krijgt en dus meer vergoeding. 


Opdracht redbull energy controle €22,50
Voor deze opdracht bracht ik de voorraad gekoelde en ongekoelde redbull inbeeld. Hier moest ik foto's maken van koelmeubels, displays en reclame materiaal. Als laatste een overview foto van de shop bij een tankstation. Deze opdracht was geen mystery visit en moest ik mij eerst melden bij een werknemer.


Opdracht loterij check €7,50/€12,50
Voor deze opdracht ging als mystery shopper op pad om reclame materiaal en het verkooppunt van de staatsloterij te controleren. Ik heb 1 foto gemaakt van de display en uitgelegd wat de medewerker mijn vertelde over de staatsloterij en het mee spelen hiervan. Verder nog een kleine vragenlijst moeten invullen over de loterij en de kassabon inscannen omdat ik een product van 4 euro vergoed kreeg! Van deze vergoeding kocht ik een kraslot die mij nog eens een extra €50 opleverde (puur geluk natuurlijk!). 

Momenteel ben ik level 3 en kan ik jullie ook vertellen dat ik ben toegelaten als merchandiser bij Roamler waardoor ik extra opdrachten kan gaan doen! Op 31 mei heb ik mij ingeschreven en ben in het begin niet erg actief geweest maar eenmaal in level 3 zag ik in dat ik hiermee leuk kon bijverdienen en kwam ik in 2 maanden tijd op een bedrag van boven de €250! 

Heb jij nou intresse om via Roamler ook wat bij te verdienen? Ik heb 10 invites  van Roamler gekregen om uit te delen! Voor contact klik hier! 


-ZB