Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!

Dit is een nieuwe pagina.


Keeping up with the Joneses. 

Iedereen heeft het vast wel eens gevoeld of gedaan.het geen wat eigenlijk van je verwacht wordt. Haal goede cijfers op school, zoek een baan, zoek een partner en koop een huis en auto. Als kind wou je al dat coole stuk speelgoed wat iedereen heeft en als volwassenen wil je natuurlijk ook een mooie auto om de buurman te laten zien. Dit noemen ze ook wel "keeping up with the Joneses". 

Alleen een probleem met de Joneses. Hun maken je blut! 

Want wanneer je in dit ritme komt is de kans groot dat je geld gaat uitgeven wat je eigenlijk niet hebt. Hier sluit je een lening voor af met ongunstige voorwaarden en andere tegenvallers blijven dan ook maar komen. Dit gaat zo door totdat je eigenlijk vast zit in een systeem waar je gelijk je geld kwijt bent aan rekeningen betalen. 

Ook blut. 
De Joneses zijn ook blut en hikken ook tegen betaling termijnen aan of zijn stinkend rijk! Dit zal je nooit weten, het enige relevante is jouw eigen unieke situatie. Dus FUCK DE JONESES! Stop met nadenken over hoe iemand dat kan betalen het feit dat iemand veel materiaal heeft betekent niet dat die gene rijk of gelukkig is. Kijk naar je zelf naar je eigen doelen wat wil je nou echt? 


Wil je weg van de Joneses? Kijk wat je wil en stel je doelen en ga kijken hoe je dit kunt halen. Deze kijk op leven heeft tijd en werk nodig maar ik geloof dat als jij je zelf vrij hiervan kan maken je een stuk gelukkiger en rijker van zal worden! Ga je eigen geluk achterna inplaats dat van een ander. 

-ZB