Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!

Dit is een nieuwe pagina.

Doel 1. 

 In mijn eerste blog heb ik een doel gezet om meerdere bronnen van inkomsten te make, . en dit is gelukt! Niet geheel passief maar wel realiseerbaar,, in deze blog leg ik uit welke bronnen dit zijn en wat ik hier ongeveer mee verdient heb. 


 Roamler

Over Roamler ben ik erg enthousiast en hier maak ik dus ook veel gebruik van. Nu heb ik de afgelopen 14 dagen hier minder mee gedaan doordat ik verkouden was en dan wil ik de winkeliers niet opdringen omdat ik bij wil verdienen. Maar ondanks de 2 weken pauze heb ik ik in 4 maanden tijd €658,25 verdient! Doordat ik erg flexibel ben met mijn werk en op verschillende plekken kom kan ik tijdens werk af en toe een opdracht doen, dit scheelt een hoop maar ik maak hier optimaal gebruik van! Meer weten over roamler? Lees dan mijn blog Mijn ervaring met Roamler.  
Dividend.

 Een kleinere duit in het zakje is divend. Dit zal nu ongeveer €5 zijn wat ik afgelopen 4 maanden heb ontvangen maar toch weer fijn mee genomen! Mijn aandelen Shell keren dividend uit en ik verwacht dat ING dit ook wel weer gaat doen na verloop van tijd. 


Euroclix

 Euroclix is een affiliate platform waardoor je via hun korting krijgt en "clix". Die clix zijn 1 cent waard en kan je bij elke 1000 clix inwisselen voor €10, ook zit hier een soort rente op want 2000 clix is dan weer €25. Naast de affiliate aanbiedingen kan je ook online enquêtes invullen waardoor je clix verdient en hier maak ik het meest gebruik van. In totaal heb ik met Euroclix nu €25 verdient met heel weinig moeite, als ik hier meer aandacht aan zou geven en actief gebruik maak van hun affiliate marketing dit bedrag wel hoger zou zijn. Marktplaats

 Waar ik ook steeds meer mee begin te doen is marktplaats. Iedereen kent het platform marktplaats wel en ik heb wat eigen spullen verkocht wat mij ongeveer €105 heeft opgeleverd de afgelopen maanden. Nu heb ik het idee dat ik misschien hier wat meer mee kan doen door producten goedkoop te kopen via een rommelmarkt of kringloop en dan door te verkopen via marktplaats. Hier ga ik de aankomende tijd meer tijd insteken en eens wat meer opzoek naar koopjes waar ik mee kan verdienen. 

Conclusie.

 Met al deze side hustles heb ik de afgelopen 4 maanden dus €794,25 verdient! Heel eerlijk gezegt schrik ik hiervan want ik had niet verwacht dat dit zoveel zou zijn! Grote gedeelte van dit geld hebben wij gespendeerd aan een mini vakantie en de rest gaat in de pot. Ik ben erg blij met het resultaat van doel 1 en ga hier ook zeker mee door!

-ZB