Zoetbeleg.
 Financieel op een zoete manier!

Een extra inkomen creëren. 

 Vaak heb je als huishouden een of twee inkomen, dit verdien je dan vaak via een baan. Wat vaak de rijken in deze wereld hebben is meerder inkomsten doormiddel van bijvoorbeeld vastgoed, dividend of aandelen. Anno 2020 hebben wij het gigantische voordeel van het Internet waardoor er veel mogelijkheden zijn voor extra inkomsten.


YouTube

Als youtuber kan je bijna 1 euro per 1000 views verdienen dit is dan nog los van de omzet uit advertenties en samenwerkingen. Vaak heeft een youtuber nog een website waarop merchandise of producten worden verkocht. Hier zit natuurlijk wel enige uren en energie in maar kan rendabel worden op lange termijn. Als je dit kan combineren samen met een normale baan is dit een geweldige side hustle!


Instagram

Zelf vindt ik het platform Instagram erg interessant. Voor bedrijven is dit een erg mooi media kanaal om hun producten aan teprijzen. Naast de echt influencers is er ook een groep aan "micro-influencers" vaak met een 25 tot 200 duizend volgers. Deze groep kan al snel €400 tot €1600 per post verdienen. Waar de top wel €5000 tot €8000 kan verdienen met een post!

Ik ben actief op Instagram en heb tijdens dit schrijven 250 volgers. Dit brengt geen vrachten geld binnen maar ik hou mij graag aanbevolen ;). Ik hou het voor nu nog bij de Roamler app voor wat extra geld en zo zijn er nog meer verschillende manieren om wat extra's te creëren. 

 is - -

-ZB